Dobré věci jsou vždy jednoduché. Toto je tajemství úspěšné společnosti.

Divella, od roku 1890, je výrobcem tvrdé pšenice: historie, která začala, když Francesco Divella vyrobil svůj první mlýn na drcení zrna v Rutigliano, malém zemědělském městě nedaleko Bari. V průběhu let se každodenní práce mnoha lidí vyplatila. Přestavili společnost, nyní ve své čtvrté generaci, na základní kámen potravinářského odvětví na světě.

Naše poslání lze shrnout do několika bodů:

- kontrola jakosti, pečlivý výběr surovin a moderních technologií;

- pozornost věnovaná zdraví a bezpečnosti spotřebitelů;

- Respektování životního prostředí a sociální odpovědnosti

Zlepšení potěšení z dobrého jídla znamená nabízet zdravé potraviny, které se dobře hodí do vyváženého rámce produktů. Toto je koncept našeho každodenního nasazení pro ty, kteří milují chuť minulosti.

Podkategorie