Slámově žlutá se zelenkavými odlesky. Éterický, jemný a velmi charakteristický díky synergii mezi odrůdovým parfémem a kvasinkami.

Sklizeň se provádí ručně v září až říjnu s hrozny při maximální chemicko-organoleptické rovnováze.

Vinifikace - Následuje jemné lisování a statická dekantace moštu. Primární fermentace probíhá v ocelových nádržích při 18-19 ° C s vybranými autochtonními kvasinkami.

Nové víno se měsíc uchovává na „ušlechtilých kalích“, poté se čiré a plní do autoklávů na pěnu.

Reference probíhá při 16–18 ° C vždy s vybranými kvasinkami a trvá přibližně 25–30 dní.

Poté následuje období rafinace kvasinek po dobu několika dní. Poté se plní do lahví a několik týdnů odpočívá v láhvi.

Napsat svou recenzi

Napsat svou recenzi

související zboží