Tyčinky s parmskou šunkou
26. 10., 2017
Tyčinky s parmskou šunkou

Seznam surovin

Na omáčku:

V misce smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme vodu, sůl, parmazán a olej a dobře promícháme. Těsto rozdělíme na menší kousky a vyválíme z nich na pomoučeném válu tyčinky dlouhé asi 20 cm. Přeložíme je na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C, upečeme je do světle zlatavé barvy a necháme zchladnout.

V kastrůlku svaříme červené víno s medem. Přimícháme balzamikový ocet, odstavíme z ohně, přidáme obě čokolády rozlámané na kousky a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a nevznikne hladká krémová omáčka.

Komentáře:

Přidání komentáře jako host: